Kveldsarrangement
Roast Restaurant // 27. mars kl. 18.00
Kvelden tilbringes på Roast restaurant i 16.etasje på Scandic Havet hotel. Her skal vi kose oss og nyte en fantastisk utsikt.
Roast er åpen fra kl 16.00 og dere er velkomne til å møtes der i god tid før middagen.
Middagen serveres kl 18.00
«Fristelser fra Salten»
Restaurant Roast har satt sammen en velsmakende 3-retters meny basert på lokale råvarer fra Salten. Passende drikke serveres til.
Forrett
Sitron og rosepeppergravet lokalfanget villkveite
Sennepscreme fra Mimi i Beiarn. Karse fra Grønt fra laks. Rugsmuler Berbusmel Bodø.
Hovedrett
Reinsdyr fra Saltfjellet
Misværostveloute. Gulrotkrem av gulrøtter fra Valnesfjord. Poteter fra Beiarn.
Dessert
Multe og tyttebær
Pris
3-retters middag inkl aperitif samt 2 enheter koster kr 1020,-
Påmelding til middag skjer i samme skjema som påmelding til konferansen.