Kveldsarrangement

Roast Restaurant // 27. mars kl. 18.00

Kvelden tilbringes på Roast restaurant i 16.etasje på Scandic Havet hotel. Her skal vi kose oss og nyte en fantastisk utsikt.

Roast er åpen fra kl 16.00 og dere er velkomne til å møtes der i god tid før middagen.

Middagen serveres kl 18.00

«Fristelser fra Salten»

Restaurant Roast har satt sammen en velsmakende 3-retters meny basert på lokale råvarer fra Salten. Passende drikke serveres til.

Forrett

Sitron og rosepeppergravet lokalfanget villkveite
Sennepscreme fra Mimi i Beiarn. Karse fra Grønt fra laks. Rugsmuler Berbusmel Bodø.

Hovedrett

Reinsdyr fra Saltfjellet
Misværostveloute. Gulrotkrem av gulrøtter fra Valnesfjord. Poteter fra Beiarn.

Dessert

Multe og tyttebær

Pris

3-retters middag inkl aperitif samt 2 enheter koster kr 1020,-

Påmelding til middag skjer i samme skjema som påmelding til konferansen.